STOCKHOLM CITY VOICES

– körglädje på hög nivå

loading...

Sång, show och gemenskap kombineras med kreativitet och ambition

Fyrstämmig a cappella på hög nivå kombinerat med energi, hjärta och känsla – det är showkören och tävlingskören Stockholm City Voices. Vi älskar att uppträda, och underhåller under ledning av vår dirigent Tindra Thor. Anlita oss gärna till fest eller firanden!

I maj 2024 sjöng Stockholm City Voices hem en guldmedalj i damklassen i Nordiska Mästerskapen i barbershop (SNOBS/Nordic Mix) i Helsingborg. Dessförinnan reste kören i juli 2023 till Louisville, USA, där vi tog hem en sjätteplats vid barbershop-VM (Barbershop Harmony Society) och även placerade oss som bästa kvinnliga kör.
 

Stockholm City Voices medverkar i Dramaten-uppsättningen Titta en älg

I höst och vinter kan du se och höra delar av Stockholm City Voices på Dramatens stora scen! Då medverkar vi i Kristina Lugns ”Titta en älg”, om kvinnorna som inte får plats i sina kroppar. Regissören Mellika Melouani Melanis uppsättning är en hyllning till den berömda dramatikern Kristina Lugn (1948-2020), och bland skådespelarna finns Marie Richardson och Rebecca Hemse. Premiär på Stora scenen på Dramaten den 17 oktober 2024.