Foto: Göran Redmo

Vill du sjunga med oss?

Bli en del av Stockholm City Voices! Vi letar alltid efter drivna och ambitiösa sångerskor som vill delta i körens framtida upplevelser.


Körsång är fantastiskt roligt – det ger energi och en massa må bra-hormoner! I Stockholm City Voices får du vara med att skapa fyrstämmig a cappella-magi, uppträda och sprida glädje.
 

Hos oss får du även möjlighet att gå på djupet med röstvård, sångteknik, sound, renhet i ackord och tolkning av arrangemang. Du får också kunskap i hur man fördjupar budskapet i sången med karaktär, kostym och koreografi. Dessutom får du ett helt gäng nya vänner!

Som medlemmar i Stockholm City Voices lägger vi ner tid och engagemang på en hobby vi älskar, och vi har upplevt många roliga stunder tillsammans. Vi har till exempel sjungit i TV4 på nyårsaftons morgon, vi har uppträtt på Vasamuseet och Stockholms stadshus, vi har underhållit vid invigningen av Stockholm stads julbelysning – och vi har gått mängder av stämningsfulla luciatåg. Vi har också åkt på körtävlingar till bland annat Las Vegas, Hawaii, New Orleans och Spanien.

Stockholm City Voices repeterar på onsdagkvällar i St Peters kyrka i centrala Stockholm. Här bredvid kan du läsa om hur medlemsprocessen går till.

För att anmäla intresse, ställa frågor eller få information om nästa medlemsintag, kontakta oss på blimedlem@stockholmcityvoices.se

Gästkväll, gästperiod, audition – så här går
det till att bli medlem

När du har anmält intresse till kören blir du inbjuden till nästkommande pre-audition och gästkväll. (Gästkvällar hålls en eller ett par gånger per år.) Körens medlemskoordinator fungerar inledningsvis som din kontakt och kan även stötta dig under processen. 

Pre-audition sker antingen några dagar före eller i anslutning till gästkvällen och innebär att du får sjunga lite för vår dirigent och ett par medlemmar ur vårt musikteam, så att de kan placera dig i lämplig stämma.

Under gästkvällen besöker du ett körrep. Du träffar oss, sjunger med oss och får känna på hur det fungerar.

Därefter är du gäst i kören under några veckor. Du får två auditionsånger att lära in, och utöver det deltar du i repetitionerna som vanligt. Vi vill att du ska lyckas, och du får till exempel ett övningstillfälle med en övningskvartett (i anslutning till ett rep).

När det är dags för audition genomförs den inför dirigenten och medlemmar ur musikteamet. Du framför dina auditionsånger i en kvartett bestående av andra körmedlemmar.