VÅRA KVARTETTER

Vi som även sjunger i kvartett vet att det är något av det roligaste man kan göra! I Stockholm City Voices finns flera kvartetter (med en eller flera sångerskor från kören) som har en egen repertoar och som kan bokas separat eller tillsammans med helkör eller delar av kören. I samband med det årliga konventet finns en egen tävlingsdag för kvartetter. Flera av körens kvartetter har placerat sig på medaljplats och kören har en uttalad önskan att uppmuntra sina medlemmar att sjunga kvartett!

Twist
 

Twist vill ge publiken en skön och musikalisk upplevelse. Vi har haft en härlig resa tillsammans, från våra första steg på Cirkus stora scen på en julshow 2009, till att vinna Novice Quartet Award 2011 och komma 4:a med den högsta poängen någonsin för en nybörjarkvartett, och att 2016 sjunga för 10 000 människor på VM i Las Vegas. De senaste åren har vi kommit topp 3 i Nordiska Mästerskapen, och 2016 kom vi på 18:e plats i VM. Vi har deltagit i flera konserter och shower och haft en hel del roliga gig, bland annat sjungit 52 busshållplatser (!) live genom Stockholm.

Vi har en varierande repertoar och giggar ofta och gärna, på företagsfester, hos privatpersoner och hos olika organisationer, antingen som ren underhållning, eller i kombination med teambuilding. 

Vi älskar att sjunga tillsammans och skratta, mycket och ofta.
 

Tenor: Rosie "Kalle" Karlsson

Lead: Tindra Thor

Bari: Elin Marklund

Bas: Viveka Boettge

​www.twist.nu

twistquartet@gmail.com

Facebook: Twist Quartet

Metafour 


Metafour består av fyra sångerskor som förutom att sjunga även skrattar väldigt mycket tillsammans! Vi älskar att underhålla en publik med bra musik, men besitter även en skräckblandad förtjusning i att tävla i a cappellasång.

Kvartetten började sjunga tillsammans 2017, men i bagaget finns en hel del tidigare erfarenhet. Alla fyra har till exempel i tidigare konstellationer vunnit de Nordiska Mästerskapen i barbershop och även tävlat i VM ett flertal gånger.

Varför vill man sjunga a cappella?Enkelt, man har ju alltid instrumentet med sig!
 

Tenor: Camilla Ljung

Lead: Marie Flink

Bari: Rosmarie Preuss

Bas: Anna Malmros

Facebook: Metafour Quartet 

Chili Treat 


En kryddig blandning av musikaliska godsaker. Fyra stämmor – inga instrument. Bara massor av musikalisk glädje!

Chili Treat är en a cappellakvartett från Stockholm som älskar att sjunga all slags musik. Vi blandar hej vilt allt som vi tycker är bra, även om våra hjärtan nog klappar lite extra för de härliga ackorden i barbershopgenren. 

Kvartetten bildades 2015, då med Annie Ekman Bergstedt som baritone, men i den här konstellationen har vi sjungit sedan våren 2017. Då och då tävlar vi i barbershopsång, men när vi inte gör det sjunger vi allt från jazz till pop och visor.

Vi vill skapa musik tillsammans. Vi strävar efter att bjuda vår publik på högklassig a cappellasång och att ha väldigt roligt tillsammans medan vi gör det!

Vi vill sjunga för dig! Boka oss till födelsedagsfesten, bröllopet, företagskick-offen, eller som ett sångogram till någon du vill uppvakta lite extra. Vi skräddarsyr ett framträdande speciellt för dina behov.

Tenor: Debora Thernström
Lead: Anne Redmo
Bari: Cia Björzén
Bas: Cim Nordström

chilitreat@outlook.com
Facebook: Chili Treat Quartet